Loading...
0 Ваш кошик порожній. Перейти у кошик   Оформити замовлення

Знижки на подушки до Всесвітнього дня здоров'я!

Щороку 7 квітня відзначається Всесвітній день здоров’я. Цю дату обрали не випадково: саме в цей день 70 років тому було створено Всесвітню організацію охорони здоров’я (ВООЗ), а точніше затверджено її статут.           Мета святкування – привернути увагу до проблем збереження здоров’я та його профілактики. Адже хворобу легше попередити, ніж лікувати.
   Як зазначають фахівці, здоров'я залежить від таких основних чинників: понад 50% обумовлено способом життя людини, близько 40% – соціальними та природними умовами, а 10% становить спадковість. А це означає, що саме від нас залежить стан нашого здоров'я.
   Команда Ecotton прагне сприяти усвідомленій переконаності наших споживачів у тому, на скільки життєво необхідно піклуватися про своє здоров'я. Однією з головних складових гарного здоров'я є регулярний, якісний, міцний сон. Адже третину свого життя кожен з нас проводить уві сні – 8 годин з 24-годинного дня. Здоровий сон можливий в тому випадку, якщо до вашого тіла та обличчя торкаються натуральні тканини зі 100% бавовни.      Будь-яка синтетика містить важкі смоли-формальдегіди, які є токсичними, алергенними і небезпечними для здоров'я. Користуватися якісною постільною білизною та предметами домашнього вжитку так само важливо, як і вживати натуральну та здорову їжу, дихати чистим повітрям, дбати про чистоту навколишнього середовища і душевну гармонію. 
   З нагоди Всесвітнього дня здоров’я даруємо 30 % знижки на усі подушки ТМ Ecotton!
  Пам'ятайте, здоров'я – це не відсутність хвороб, а фізична, психологічна, соціальна гармонія людини, її доброзичливе ставлення як до інших, так і до навколишнього середовища.

2J4A8095